KRUŠKA “Abbe Fetel” stara sorta

Porijeklo kruške je Azija, a kruška (lat. Pyrus) je biljka iz porodice Rosaceae (ruža) koja je srodna jabukama i dunjama. Plodovi Fetelove dozrijevaju za berbu oko 30 dana nakon Vilijamovke, odnosno potkraj rujna

SADNICA GOLOG KORIJENA

DOZRIJEVANJE: sredina rujna

PODLOGA: P.Communis

POTREBAN OPRAŠIVAČ

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška “Abbe Fetel” stara sorta

Kruška (lat. Pyrus) je biljka iz porodice Rosaceae (ruža) koja je srodna jabukama i dunjama. Postoji oko tisuću sorti, a razlikuju se po okusu, boji, obliku, veličini kao i dužini skladištenja. Porijeklo kruške je Azija, a ljudi je uzgajaju već 4.000 godina.

KRUŠKA “Abbe Fetel” spada među vrlo kvalitetne sorte. Srednje je bujnog rasta s dosta tankih izbojaka, koje rezom treba prorijediti. Plodove najviše donosi (oko 80%) na kratkim rodnim izbojcima koje zovemo štrljci. Plodovi dozrijevaju za berbu oko 30 dana nakon Vilijamovke, odnosno potkraj rujna. Plod je velik do srednje velik, prosječne mase 200 – 250 grama.. Oprašivači sorta Vilijamovka, Boskova tikvica, Gelertova, Passe Crassane itd.

 

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.