JABUKA “Idared”

SADNICA GOLOG KORIJENA 

VISINA SADNICE: 1,30m

DOZRIJEVANJE: Listopad

PODLOGA: M9/M106

STRANOOPLODNA

 

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JABUKA “Idared”

JABUKA “Idared” je poznata sorta jabuke koja potječe iz Sjedinjenih Američkih Država, točnije iz Idaha. Ova jabuka se odlikuje svojom karakterističnom crvenom bojom i odličnim okusom. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj sorti:

  • Izgled ploda: Plodovi su srednje do krupne veličine i obično imaju okrugli ili lagano konusni oblik. Njihova kožica je glatka, tanka i sjajna, a boja varira od svijetlo zelene do svijetlo crvene, s jasnim prugama.
  • Okus: Meso je čvrsto, hrskavo i sočno. Okus je slatkast, s blagom kiselkastošću koja dodaje osvježavajuću notu. Ova ravnoteža čini ju popularnom među ljubiteljima jabuka.
  • Dozrijevanje: Plodovi obično dozrijevaju sredinom jeseni, obično u listopadu. Nakon berbe, mogu se čuvati relativno dugo i zadržavaju svoju svježinu i okus.
  • Upotreba: Idared jabuka se često koristi za svježu konzumaciju zbog svog slatkastog okusa i hrskavosti. Također je dobra za kuhanje i pečenje, pa se često koristi u raznim desertima, pireima i pitama.
  • Stablo: Stablo Idared jabuke može biti srednje do krupne veličine i ima zaobljenu krunu. Ova sorta je poznata po svojoj dugovječnosti i otpornosti na bolesti.
  • Ostalo: Ova sorta ima široku primjenu i uzgaja se u mnogim dijelovima svijeta. Ima dobar skladišni potencijal i može se čuvati nekoliko mjeseci u odgovarajućim uvjetima.

Idared jabuka je omiljena među potrošačima zbog svoje privlačne boje i izvrsnog okusa

.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.