Trgovina HYDRANGEA “Skyfall” / STABLAŠICA

HYDRANGEA “Skyfall” / STABLAŠICA

VELIČINA BILJKE: cca 60 cm / FI 19

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Hydrangea “Skyfall” 

Hydrangea “Skyfall” je spektakularna sorta hortenzije koja će oduševiti vaš vrt svojim veličanstvenim cvjetovima. Ova biljka donosi nebesku ljepotu u vaše okruženje, stvarajući izvanredan pejzaž s nevjerojatnom raznolikošću cvjetnih nijansi.

Ključne Značajke:

  • Veličanstveni Cvjetovi: Hydrangea “Skyfall” proizvodi velike, široke cvatove koji se ističu svojom veličinom i bogatstvom. Njihovi cvjetovi pružaju izvanredan kontrast s tamnozelenim lišćem i stvaraju atraktivan fokus u vrtu.
  • Kompaktan Rast: Hydrangea “Skyfall” raste u kompaktnom obliku, čineći je savršenim izborom za sadnju u vrtne gredice, posude ili kao pojedinačni ukrasni element. Njezin kompaktni rast olakšava održavanje i oblikovanje prema vašim potrebama.
  • Dugotrajno Cvatnje: Ova hortenzija cvjeta tijekom proljeća i ljeta, osiguravajući vam dugotrajno cvjetanje i neprekidnu ljepotu u vrtu tijekom cijele sezone.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Hydrangeu “Skyfall” na polusjenovito ili sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Održavajte umjereno vlažno tlo i redovito dodajte gnojivo za cvjetajuće biljke kako biste potaknuli obilanu cvatnju.
  • Obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli zdrav rast i oblikovali grm prema željenom obliku.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s veličanstvenim cvjetovima i raznolikim bojama za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje vole biljke koje cvjetaju dugotrajno i pružaju neprekidnu ljepotu tijekom cijele sezone.
  • Dekoriranje vrta s biljkama koje pružaju atraktivan fokus i estetsku vrijednost te stvaraju ugodan i dinamičan okoliš.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.