Trgovina HYDRANGEA PANICULATA “Diamant Rouge”

HYDRANGEA PANICULATA “Diamant Rouge”

Hydrangea mogu biti listopadni, zimzeleni grmovi ili samonikli penjači, s cvjetovima u grozdovima koji obično sadrže i male plodne i upečatljivije sterilno cvijeće; često dobre jesenske boje.

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 1.5×1.5m

VELIČINA SADNICE: cca 30cm / FI 12cm

9,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA PANICULATA “Diamant Rouge”

🌿 Hydrangea Diamant Rouge – Elegancija Crvenih Cvjetova

Hydrangea Diamant Rouge je izvanredna sorta hortenzije koja će oplemeniti vaš vrt svojim bogatstvom crvenih cvjetova i elegancijom izgleda. Ova biljka donosi raskošnu ljepotu svojim cvjetovima i stvara impresivan pejzaž u vašem vrtu.

Ključne Značajke:

  • Bogati Crveni Cvjetovi: Najupečatljivija karakteristika Hydrangee Diamant Rouge su njeni bogati crveni cvjetovi koji obilno pokrivaju biljku. Cvjetovi se formiraju u bujnim grozdovima, stvarajući spektakularan prikaz boja u vrtu.
  • Graciozna Pojava: Ova hortenzija raste graciozno i bujno, stvarajući gusti grm sa snažnim izbojcima. Njeni cvjetovi stoje ponosno na vrhovima izboja, pružajući elegantan izgled vrtu.
  • Proljetno Cvjetanje: Hydrangea Diamant Rouge cvjeta tijekom proljeća i ljeta, donoseći radost svojim cvjetovima u ovim toplim mjesecima. Cvjetovi privlače leptire i pčele, čineći je korisnom biljkom za ekosustav vrta.
  • Lako Održavanje: Ova hortenzija je jednostavna za održavanje i preferira blago kiselu, dobro dreniranu zemlju i redovito zalijevanje tijekom suhih razdoblja.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Hydrangea Diamant Rouge na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu s dobro dreniranom zemljom. Osigurajte joj dovoljno prostora za rast i razvoj.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom tijekom proljeća kako biste potaknuli bujno cvjetanje.
  • Obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i održali željeni oblik.

🌿 Uživanje u Bogatoj Ljepoti: Hydrangea Diamant Rouge donosi bogatu ljepotu crvenih cvjetova u vaš vrt i stvara impresivan pejzaž svojim izgledom. Uživajte u njenom prisustvu dok cvjeta i stvara prekrasan ambijent u vašem vrtu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s raskošnim crvenim cvjetovima za svoj vrt.
  • Stvaranje živopisnih cvjetnih aranžmana ili buketa s cvjetovima Hydrangee Diamant Rouge.

🌟 Naručite Vašu Hydrangea Diamant Rouge danas: Unesite eleganciju crvenih cvjetova u svoj vrt s Hydrangeom Diamant Rouge i uživajte u bogatoj ljepoti koju donosi!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.