Trgovina EUCALYPTUS WEB. ‘Botanic Hearts’

EUCALYPTUS WEB. ‘Botanic Hearts’

SKU: 3041

VELIČINA BILJKE: cca 35cm / FI 15

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Eukaliptus web. ‘Botanic Hearts’ – Srce Vašeg Vrtnog Raja!

Oplemenite svoj vrt s Eukaliptusom ‘Botanic Hearts’, prekrasnom biljkom poznatom po svojim srcolikim listovima i osvježavajućem mirisu.

Ključne Značajke:

  • Srcoliki Listovi: ‘Botanic Hearts’ se ističe svojim listovima koji podsjećaju na srce, stvarajući romantičan i jedinstven izgled. Ova značajka dodaje posebnu draž svakom vrtu.
  • Osvježavajući Miris: Eukaliptus je poznat po svojem karakterističnom mirisu koji osvježava zrak oko sebe. Mirisni listovi ‘Botanic Hearts’ dodaju ugodnu atmosferu svakom vrtu.
  • Brz Rast: Eukaliptus je poznat po svom brzom rastu, stvarajući bujne zelene krošnje koje pružaju hlad i zaklon u vrtu.
  • Privlačna Kora: Odrasli eukaliptusi često imaju dekorativnu koru koja dodaje teksturu i interes u vrtu tijekom cijele godine.

🌺 Kako Brinuti:

  • Odaberite sunčano mjesto za sadnju ‘Botanic Hearts’ s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte mlade sadnice kako biste potaknuli zdrav rast, ali pazite da tlo ne bude previše vlažno.
  • Eukaliptus obično dobro podnosi sušna razdoblja, ali može zahtijevati dodatno zalijevanje tijekom vrućih ljetnih mjeseci.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.