CORNUS-ukrasni drijen

SKU: 680

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE: 

8,00 20,00 

NC u 30 dana: 10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CORNUS

Unesite raznolikost i eleganciju u svoj vrt s Cornusom, biljkom koja oduševljava svojim izvanrednim cvjetovima, lišćem i plodovima.

Ključne Značajke:

  • Raskošni Cvjetovi: Cornus je poznat po svojim cvjetovima koji mogu varirati u boji od bjelkaste do ružičaste ili čak crvene. Cvjetovi se obično pojavljuju u proljeće ili rano ljeto te dodaju sjaj i eleganciju vrtu.
  • Šareno Lišće: Listovi Cornusa mogu imati različite boje, uključujući zelenu, crvenu, žutu ili ljubičastu, ovisno o sorti. Ova raznolikost boja dodaje dubinu i interes svakom vrtu.
  • Dekorativni Plodovi: U kasno ljeto ili jesen, Cornus proizvodi dekorativne plodove koji mogu biti crveni, bijeli, plavi ili crni, ovisno o vrsti. Ovi plodovi dodaju vizualni interes i mogu privući ptice u vrt.
  • Raznolikost Sorti: Postoji mnogo vrsta Cornusa, uključujući drvenaste grmlje i manja stabla. To omogućuje vrtlarima da odaberu biljku koja najbolje odgovara njihovim potrebama i prostoru.

🌺 Kako Brinuti:

  • Cornus preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte svoj Cornus, posebno tijekom sušnih razdoblja, ali pazite da tlo ne bude previše vlažno.
  • Pravilna rezidba može potaknuti zdrav rast i oblikovanje biljke.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Flaviramea, Sibirica, Elegantissima, Kesselringii, Alba Aurea, Midwinter Fire

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.