EPIPREMNUM AMPL “Silver Stripe”

SKU: 2957

VELIČINA BILJKE: cca 25cm/ FI 12

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EPIPREMNUM AMPL “Silver Stripe”

Epipremnum aureum ‘Silver Stripe’, poznat i kao “Silver Pothos” ili “Devil’s Ivy,” je varijetet Epipremnum aureum, popularne sobne biljke poznate po svojoj jednostavnoj njezi i atraktivnim zeleno-srebrnim lišćem.

Izgled:

‘Silver Stripe’ karakterizira zeleno lišće s srebrno-bijelim prugama. Ove pruge dodaju estetski element i čine biljku atraktivnom.

Svjetlo:

Preferira svjetlo do sjenčane uvjete. Može podnijeti različite razine svjetlosti, uključujući i manje osvijetljene prostore.

Temperatura:

Relativno je tolerantna na temperaturne varijacije, ali bolje uspijeva u toplijim uvjetima. Održavajte je između 15°C i 30°C.

Zalijevanje:

Dopustite da se gornji sloj tla osuši prije zalijevanja. Pazite da ne preplavite biljku, jer višak vode može dovesti do truljenja korijena.

Tlo:

Koristi dobro drenirano tlo. Mješavina za cvjetne lončanice ili univerzalno tlo za lončanice može biti prikladna.

Razmnožavanje:

Lako se razmnožava reznicama. Možete uzeti reznice i posaditi ih u novo tlo kako biste dobili nove biljke.

Njega:

Redovito pregledavajte biljku kako biste uočili znakove štetočina ili bolesti. Ova biljka je poznata po svojoj otpornosti na većinu štetnika.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.