CALATHEA R. “Rosy”

SKU: 2184

VELIČINA BILJKE: cca fi 11/25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

9,60 

NC u 30 dana: 12,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CALATHEA R. “Rosy”

CALATHEA R. “Rosy”‘ je kultivar sa svijetlozelenim lišćem i sjajnim roza središtima lišća koja su zaista upečatljiva. Član obitelji Marantaceae ili obitelji molitvenih biljaka, Calathea ‘Rosy’ pomaknut će svoje listove prema svjetlu i skupljati ih noću. Perjasti oblik rozih središta lišća u kontrastu s gotovo crnim rubovima lišća čini ovu kućnu biljku jedinstvenom.

EVO NEKOLIKO NATUKNICA KAKO SE BRINUTI ZA VAŠU CALATHEU:

  • Redovito zalijevajte tijekom prvih 12 tjedana rasta, a zatim redovito nakon što se biljka ukorijeni. Često prskajte ako je vlažnost zraka niska ili je stavite u kupaonicu. Voli se malo posušiti između zalijevanja ako raste u unutarnjim posudama.
  • S obzirom da su calathea tropske biljke, biljni ovlaživač je obavezan. On oponaša uvjete koje bi dobila u divljini i sprječava smeđe mrlje. Održavanje visoke vlažnosti znači bujniju biljku s redovitim novim rastom.
  • Prihranjujte ju sporootpuštajućim gnojivo i tekućim gnojivo svaka tri mjeseca za živopisno i zdravo lišće. Uklonite mrtve listove kako biste održali biljku lijepom.
  • Posadite je na sjenovitom mjestu s difuznom sunčevom svjetlošću. Također može podnijeti prostorije s niskom svjetlošću, sve dok vikendi provode na suncu. Preferira tlo koje zadržava vlagu ili kvalitetno supstratno tlo.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.