DAPHNE TRANSATLANTICA

SKU: N/A

SADNJA: tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: Voda redovito – tjedno ili češće u ekstremnim vrućinama.

RAST:  do 45 cm

20,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 DAPHNE TRANSATLANTICA

Ovaj atraktivni i svestrani zimzeleni grm s uspravnim i lagano raširenim običajem savršen je za sadnju temelja. Smjestite u vrtu kraj prozora, vrata ili staze, gdje će slatki miris dodati miris kući i vrtu od zime do kasnog proljeća. Ako je prostor za sadnju minimalan, uvrstite ga u ukrasni lonac za uživanje u hladnim sezonama. Njegova otpornost i dugotrajno cvjetanje čine ga idealnim za bilo koji vrtni prostor.

Razmislite o uparivanju spremnika s proljetnim lukovicama i ljetnim cvjetnim trajnicama, postavljenim u prvi plan kako biste stvorili mješoviti prikaz spremnika za sezonske boje.

Ključne Značajke:

  • Mirisni Cvjetovi: Daphne transatlantica se ističe svojim sitnim cvjetovima koji cvatu u proljeće i ponovno u jesen. Njihov slatki, intenzivni miris ispunjava zrak i privlači poglede.
  • Dugotrajno Cvjetanje: Ova vrsta je poznata po dugom periodu cvjetanja, često od ranog proljeća pa sve do prvih mrazeva. Time vaš vrt ostaje živahan i mirisan kroz gotovo cijelu vegetacijsku sezonu.
  • Zimzelena Biljka: Daphne transatlantica zadržava svoje sjajno, tamnozeleno lišće tijekom cijele godine, pružajući estetsku privlačnost i tijekom zime.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Preferira sunčano ili djelomično sjenovito mjesto. Osigurajte da ima dovoljno svjetlosti za optimalno cvjetanje, ali izbjegavajte izravno podnevno sunce koje može oštetiti lišće.
  • Tlo: Najbolje uspijeva u dobro dreniranom, plodnom tlu s blago kiselim pH. Dodajte kompost kako biste poboljšali strukturu i plodnost tla.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali izbjegavajte stajaću vodu. Redovito zalijevanje je ključno, posebno tijekom sušnih razdoblja.
  • Rezidba: Orezivanje nije potrebno, ali možete ukloniti oštećene ili stare grane kako biste održali oblik i zdravlje biljke. Orezivanje obavljajte nakon cvatnje kako ne biste uklonili buduće pupoljke.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Eternal Fragrance

,

Royal Crown

,

Perfume Princess

,

Odora Rogalski

,

Pink Fragance

,

Aueromarginata

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.