CRYPTOMERIA JAP. “Cristata”

SKU: 2620

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA BILJKE: cca fi 19 cm / 50 cm

18,90 

NC u 30 dana: 27,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CRYPTOMERIA JAP. “Cristata”

Je zanimljiva i elegantna ukrasna četinjača koja potječe iz Japana. Ova biljka ima gusto četinarsko lišće koje je uvijek zeleno, te se vrhovi grančica lagano savijaju prema gore, stvarajući zanimljiv i jedinstven oblik. U jesen, biljka dobiva lijepu ljubičastu boju koja je upečatljiva u vrtu ili na terasi.

Ova vrsta je vrlo izdržljiva i otporna na nepovoljne uvjete, uključujući sušu i zagađenje zraka. Cryptomeria jap Cristata preferira sunčana ili djelomično zasjenjena mjesta, te dobro drenirano tlo. Ova biljka može narasti do visine od 2 do 3 metra, stvarajući lijepu pozadinu za svoje zanimljive i elegantne grančice.

Cryptomeria jap Cristata je također izuzetno otporna na bolesti i štetočine te je relativno jednostavna za održavanje. Ova biljka je idealna za uređenje vrta, parkova ili javnih prostora, ali je jednako lijepa i kao samostalni ukrasni element na terasi ili balkonu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.