Trgovina CRYPTOMERIA JAP “Hongarian Gold”

CRYPTOMERIA JAP “Hongarian Gold”

SKU: 2621

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 70cm / FI 23

40,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CRYPTOMERIA JAP “Hongarian Gold”

Je prekrasna ukrasna četinjača koja će zasigurno privući pažnju u vašem vrtu. Ova biljka potječe iz Japana, a karakterizira je svijetlo zlatno žuto lišće koje u zimi poprima prekrasne brončane tonove. Cryptomeria jap Hungarian gold može narasti do visine od 4 do 6 metara, stvarajući impresivnu pozadinu za vaš vrt.

Ova biljka preferira sunčana ili djelomično zasjenjena mjesta, te dobro drenirano tlo. Cryptomeria jap Hungarian gold je vrlo izdržljiva i otporna na nepovoljne uvjete, te se također pokazala otpornom na bolesti i štetočine. Ova biljka će vam pružiti dugotrajnu ljepotu i zadovoljstvo uz minimalan napor u održavanju.

Cryptomeria jap Hungarian gold je idealna za uređenje velikih vrtova, parkova ili javnih prostora. Međutim, ovu biljku također možete koristiti kao upečatljiv ukrasni element na vašoj terasi ili balkonu, stvarajući privlačan izgled i dodajući malo boje vašem prostoru.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.