Crassula “Marnieriana”

SKU: 589

VELIČINA BILJKE: cca 10 cm / FI 11

5,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Crassula “Marnieriana”

Crassula “Marnieriana”, poznata i kao “String of Buttons” ili “Marnierova Crassula”, je predivna sukulenta koja će dodati šarm i zanimljivost svakom prostoru. Ova biljka ima jedinstven izgled s malim, zaobljenim listovima koji izgledaju poput niza gumba. Njen kompaktni rast i jednostavan uzgoj čine je omiljenim izborom među ljubiteljima sukulenata.

Zahtijeva svijetlu, indirektnu sunčevu svjetlost kako bi zadržala svoju kompaktnu i zdravu formu. Postavite je blizu prozora koji je okrenut prema istoku ili zapadu, kako bi dobila dovoljno svjetla. Izravna sunčeva svjetlost u najtoplijim dijelovima dana treba biti izbjegnuta, jer može uzrokovati opekline na listovima.

Ova sukulenta preferira sušne uvjete i umjereno zalijevanje. Dopustite da se tlo potpuno osuši između zalijevanja kako bi se izbjeglo prelijevanje i truljenje korijena. U ljetnim mjesecima, kada je biljka u aktivnom rastu, može biti potrebno češće zalijevanje. Važno je koristiti dobru drenažu kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage u tlu.

Crassula “Marnieriana” je kompaktna biljka koja obično naraste do visine od 10-15 cm. Njeni gusti listovi stvaraju privlačnu teksturu i oblik koji je idealan za male posude, viseće košare ili aranžmane s drugim sukulentama. Ova biljka rijetko zahtijeva rezidbu, ali ako je potrebno, možete je lagano podrezati kako biste održali željeni oblik.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.