Trgovina CLERODENDRUM TRICH. “Purple Blaze”

CLERODENDRUM TRICH. “Purple Blaze”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 20cm / FI 17

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLERODENDRUM TRICH. “Purple Blaze”

Clerodendrum je malo drvo ili veliki grm iz Kine i Japana. Za razliku od većine svojih srodnika iz tropskih i suptropskih regija, ova biljka je izdržljiva u blagim dijelovima kontinentalne klime. Uzgaja se kao vrlo ukrasna biljka koja je prilično rijetka u Europi. Čini velike, do 20 cm duge, obrnuto jajolike listove s dugim vrhom. Tamno zelene su u bogatim tlima nešto nižeg (kiselog) pH, listopadne i ne mijenjaju značajniju boju u jesen. Purple Blaze je sorta s bordo crvenim nijansama na lišću u nastajanju. Navodno je jedan od najotpornijih koji podnosi -24°C. Također, počinje cvjetati tjedan-dva ranije u kontinentalnoj klimi – već u posljednjoj dekadi kolovoza pojavljuju se završni cvjetovi sastavljeni od kremasto bijelih, vrlo mirisnih, salverformnih cvjetova, a nakon njih slijede tamnoplavi plodovi u svijetloružičastim čaškama.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.