PRUNUS LUSI./por.trešnja

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

 

3,50 45,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PRUNUS LUSI./por.trešnja

Portugalska trešnja, poznata i kao Prunus lusitanica ili portugalski lovor, biljna je vrsta koja je često korištena u vrtovima i pejzažnom uređenju. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj biljci:

Izgled:

  • Lišće: Ima tamnozeleno, sjajno lišće koje je kožasto i ima nazubljene rubove. Lišće je slično lišću lovora, zbog čega biljka ima dekorativni izgled.
  • Cvjetovi: U vrijeme cvatnje, ova biljka proizvodi bijele cvjetove u obliku grozdova, dodajući joj estetski privlačan element.

Rast i Veličina:

  • Obično raste kao vazdazeleni grm ili manje drvo. Može doseći visinu od 3 do 8 metara, a može se oblikovati u različite oblike, uključujući gusti zid ili široki grm.

Plodovi:

  • Nakon cvatnje, biljka proizvodi sitne crne bobice. Važno je napomenuti da plodovi nisu jestivi i ne koriste se u prehrani.

Klima i Uvjeti uzgoja:

  • Preferira sunčana do polusjenovita mjesta. Dobro podnosi različite vrste tla, a dobro drenirano tlo najbolje odgovara. Biljka je otporna na sušu i prilagodljiva različitim uvjetima rasta.

Njega:

  • Ova biljka je općenito niskog održavanja. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja pomaže u očuvanju njezina zdravlja.

Upotreba:

  • Portugalska trešnja često se koristi kao živa ograda, živica ili samostojeći dekorativni element u vrtovima. Njezino zimzeleno lišće čini je privlačnom tijekom cijele godine.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA BILJKE

Na štapu 115cm, Balirana 30cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.