CLEMATIS “Nubia”

SKU: 3135

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca fi 15cm/60cm

14,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Clematis Nubia 

Clematis Nubia, s njegovim bogatim cvjetovima i elegantnim rastom, predstavlja izvanrednu biljku koja će oplemeniti vaš vrt svojom ekskluzivnom ljepotom. Ova sorta clematisa donosi impresivne crvene cvjetove koji će očarati svakog ljubitelja vrtlarstva.

  • Bogati Cvjetovi: Clematis Nubia proizvodi obilje velikih cvjetova. Njihova obilna pojava obogaćuje vrt svojom ljepotom i privlači poglede prolaznika.
  • Elegantan Rast: Ova sorta clematisa raste na način koji pruža graciozan i elegantan izgled vrtu. Njene vitke izbojke lako se mogu uzgajati uz potpore ili pletenje kroz pergole, što stvara impresivan prikaz vertikalne ljepote.
  • Višegodišnja Biljka: Clematis Nubia je višegodišnja biljka koja će godinama donositi ljepotu u vaš vrt. Njen dugi životni vijek omogućava vam da uživate u njenim čarima iz sezone u sezonu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Ova biljka preferira sunčana ili polusjenovita mjesta s dobro dreniranim tlom. Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.
  • Pridružite joj potporu ili pergolu kako bi se izbojci mogli penjati i razvijati na elegantan način. Redovito obrezujte izblijedjele cvjetove kako biste potaknuli novi rast i produžili cvatnju.
  • Povremeno prihranite biljku gnojivom bogatim fosforom kako biste potaknuli obilnu cvatnju i zdrav rast.

🌿 Uživanje u Ekskluzivnoj Ljepoti: Ova penjačica donosi ekskluzivnu ljepotu u vaš vrt svojim bogatim cvjetovima i elegantnim rastom. Uživajte u njenom prisustvu koje će obogatiti vaš prostor i očarati sve promatrače.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke koje donose ekskluzivnost i raznolikost boja u svoj vrt.
  • Stvaranje atraktivnih vertikalnih prikaza u vrtu uz pomoć potpora ili pergola.
  • Uređenje vrtova s biljkama koje cvatu tijekom dužeg razdoblja i pružaju obilje cvjetanja.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.