CLEMATIS “Warszawska Nike”

SKU: 3136

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca fi 17cm/75cm

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Warszawska Nike”

🌿 Clematis Warszawska Nike – Ekskluzivna Sorta s Očaravajućim Cvjetovima

Clematis Warszawska Nike, s njegovim veličanstvenim cvjetovima i bujnim rastom, predstavlja jedinstvenu sortu clematisa koja će oplemeniti vaš vrt svojom izvanrednom ljepotom. Ova sorta clematisa donosi impresivne cvjetove i intenzivnu boju koja će osvojiti srca svih ljubitelja vrtlarstva.

Ključne Značajke:

  • Veličanstveni Cvjetovi: Clematis Warszawska Nike proizvodi obilje velikih cvjetova s bogatom teksturom i intenzivnom bojom. Njihova veličanstvena pojava obogaćuje vrt svojom ljepotom i privlači poglede svih promatrača.
  • Bujan Rast: Ova sorta clematisa raste na način koji pruža bujan i vitalan izgled vrtu. Njeni snažni izbojci lako se mogu uzgajati uz potpore ili pletenje kroz pergole, stvarajući impresivan prikaz vertikalne ljepote.
  • Intenzivna Boja: Clematis Warszawska Nike nudi intenzivnu ljubičasto-crvenu boju koja će obogatiti svaki kutak vašeg vrta. Njena zasićena boja stvara izvanredan kontrast s okolnim biljkama i stvara dramatičan prikaz.
  • Višegodišnja Biljka: Clematis Warszawska Nike je višegodišnja biljka koja će godinama donositi ljepotu u vaš vrt. Njen dugi životni vijek omogućava vam da uživate u njenim čarima iz sezone u sezonu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Ova biljka preferira sunčana ili polusjenovita mjesta s dobro dreniranim tlom. Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.
  • Pridružite joj potporu ili pergolu kako bi se izbojci mogli penjati i razvijati na elegantan način. Redovito obrezujte izblijedjele cvjetove kako biste potaknuli novi rast i produžili cvatnju.
  • Povremeno prihranite biljku gnojivom bogatim fosforom kako biste potaknuli obilnu cvatnju i zdrav rast.

🌿 Uživanje u Ekskluzivnoj Ljepoti: Clematis Warszawska Nike donosi ekskluzivnu ljepotu u vaš vrt svojim veličanstvenim cvjetovima i bujnim rastom. Uživajte u njenom prisustvu koje će obogatiti vaš prostor i očarati sve promatrače.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke koje donose ekskluzivnost i intenzivnu boju u svoj vrt.
  • Stvaranje atraktivnih vertikalnih prikaza u vrtu uz pomoć potpora ili pergola.
  • Uređenje vrtova s biljkama koje cvatu tijekom dužeg razdoblja i pružaju obilje cvjetanja.

🌟 Naručite Vaš Clematis Warszawska Nike danas: Unesite ekskluzivnu ljepotu u svoj vrt s Clematisom Warszawska Nike i uživajte u intenzivnoj boji i obilju cvjetanja koje će ova biljka donijeti u vaš vrt!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.