Trgovina CLEMATIS ARMANDII “Apple Blossom”

CLEMATIS ARMANDII “Apple Blossom”

SKU: 913

Posadite ga na svjetliju pozadinu kako biste poboljšali boju cvjetanja.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 65cm / FI 15

20,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS ARMANDII “Apple Blossom”

Clematis armandii “Apple blosssom” prekrasna je mirisna sorta s lijepim blijedo bijelim cvjetovima i ružičastim naznakama. Njeno predivno bjelkasto-ružičasto cvjetanje pojavljuje se u rano proljetno cvijeće, a njeno zeleno lišće u početku izlazi s brončanim nijansama.

Ovaj snažni, zimzeleni Clematis idealan je za sunčano mjesto, zapad ili jug. Za maksimalno uživanje u biljci slatkog i bademasto mirisnoga cvijeća najbolje ju je postaviti pored ulaza u kuću ili uz stazu, omogućuavajući joj puno prostora da se razvija i raste. Ako je stopalo izloženo sunčevim zračenjima, pokrijte ga, primjerice, pločicom ili nekim kamenjem.

Clematis armandii “Apple blossom” nije potrebno rutinsko obrezivanje. Ako je širenje biljke potrebno ograničiti obrezivanjem, valja to činiti odmah nakon cvatnje, rezanjem predugih izdanaka do zdravih pupoljaka. U rano proljeće nanesite uravnoteženo gnojivo i pokrivač dobrog trulog vrtnog komposta oko baze biljke.

Clematis se umnožava vrlo lako, a jednako lako se i održava.

Može narasti do visine od 5 metara.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.