CLEMATIS ARMANDI “White”

SKU: 863

Posadite ga na svjetliju pozadinu kako biste poboljšali boju cvjetanja.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 65cm / FI 15

20,00 

8 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 CLEMATIS ARMANDI “White”

Clematis armandii je cvjetna biljka penjačica roda Clematis. Kao i mnogi pripadnici tog roda, vrtlari ju cijene zbog upečatljivih cvjetova.

Porijeklom je iz većeg dijela Kine i sjeverne Burme.

Clematis Armandii u proljeće nosi mirisne cvjetove. Njeni tamnozeleni listovi vise pa stoga dobro služe i kao zaslon. Može narasti do visine od 5 metara. Njeni vrhovi listova mogu loše izgorjeti ako se uzgajaju u slanome tlu ili vodi. Sađenje Clematis Armandii  odvija se u proljeće, ali također može biti učinjeno u jesen ako je zima blaga u vašem području. Zlatno pravilo s Clematis Armandii  glasi: „noga je u hladu i glava na suncu.“ Ako je stopalo izloženo sunčevim zračenjima, pokrijte ga, primjerice, pločicom ili nekim kamenjem.

Clematis se umnožava vrlo lako, a jednako lako se i održava. Ako imate terasu ili balkon i želite zasaditi Clematis Armandii u loncu je to sasvim moguće. Što više izrežete Clematis, to više cvjeta.

Zalijevanje se preporuča tokom prve dvije godine, u loncima je treba redovito zalijevati, naročito ljeti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.