Trgovina CLEMATIS ARMANDI “White”

CLEMATIS ARMANDI “White”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 863

Posadite ga na svjetliju pozadinu kako biste poboljšali boju cvjetanja.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 65cm

20,00  (150,69 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

CLEMATIS ARMANDI “White”

Clematis armandii je cvjetna biljka penjačica roda Clematis. Kao i mnogi pripadnici tog roda, vrtlari ju cijene zbog upečatljivih cvjetova.

Porijeklom je iz većeg dijela Kine i sjeverne Burme.

Clematis Armandii u proljeće nosi mirisne cvjetove. Njeni tamnozeleni listovi vise pa stoga dobro služe i kao zaslon. Može narasti do visine od 5 metara. Njeni vrhovi listova mogu loše izgorjeti ako se uzgajaju u slanome tlu ili vodi. Sađenje Clematis Armandii  odvija se u proljeće, ali također može biti učinjeno u jesen ako je zima blaga u vašem području. Zlatno pravilo s Clematis Armandii  glasi: „noga je u hladu i glava na suncu.“ Ako je stopalo izloženo sunčevim zračenjima, pokrijte ga, primjerice, pločicom ili nekim kamenjem.

Clematis se umnožava vrlo lako, a jednako lako se i održava. Ako imate terasu ili balkon i želite zasaditi Clematis Armandii u loncu je to sasvim moguće. Što više izrežete Clematis, to više cvjeta.

Zalijevanje se preporuča tokom prve dvije godine, u loncima je treba redovito zalijevati, naročito ljeti.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.