CHAENOMELES SPEC. “Kinshiden”

SKU: 3081

VELIČINA BILJKE: cca 50cm

20,00 

NC u 30 dana: 25,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Chaenomeles speciosa ‘Kinshiden’

Chaenomeles speciosa ‘Kinshiden’ je izvanredna sortu koja unosi eleganciju, boju i živahnost u vaš vrt svojim šarmantnim cvjetovima i atraktivnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Šarmantni Cvjetovi: ‘Kinshiden’ oduševljava svojim prekrasnim cvjetovima koji se pojavljuju u rano proljeće. Cvjetovi su bijele boje, stvarajući živopisni kontrast s okolinom.
  • Bujan Rast: Ova vrsta Chaenomelesa razvija grm s gustom krošnjom, pružajući vam bogatstvo cvjetova i zelenila tijekom cvatnje i vegetacije.
  • Prilagodljivost Uzgoja: ‘Kinshiden’ se lako uzgaja i dobro se prilagođava različitim uvjetima uzgoja. Može se uzgajati u vrtovima, živicama ili čak kao kontejnerska biljka.
  • Privlačnost za Divlji Svijet: Cvjetovi ‘Kinshidena’ privlače pčele i druge oprašivače, čineći vaš vrt živim i ekološki bogatim.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Chaenomeles speciosa ‘Kinshiden’ na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za bujni rast i obilan cvat.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja i rasta.
  • Povremeno podrezujte grane kako biste održavali željeni oblik i poticali zdrav rast biljke.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Chaenomeles speciosa ‘Kinshiden’ pruža vam priliku da uživate u prekrasnim cvjetovima i mirisima koje donosi u vaš vrt tijekom rane proljetne sezone.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji cijene ljepotu rane proljetne cvatnje i bujne krošnje.
  • Osobe koje žele privući pčele i druge oprašivače u svoj vrt.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje donose boju, miris i život.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.