CALLICARPA BOD.”Profusion”

SKU: 1082

Callicarpa Bodinieri ‘Profusion’ je listopadna ukrasna biljka.

ZALIJEVANJE: redovito kod nove sadnje

RAST: 150-300cm

VELIČINA SADNICE: fi 17 / 30 cm

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CALLICARPA BOD. PROFUSION

Callicarpa bod. ‘Profusion’ je veliko poboljšanje, samoplodna je, s velikim nabijenim grozdovima bobica sredinom jeseni, preklapajući se zlatno ljubičastim nijansama lišća, a zatim zadržavajući se nakon pada lišća. Mlado lišće je brončano ljubičasto i čini dobar materijal za vaze, kao i gole grane nabijene bobicama. Kraljevsko hortikulturno društvo dodijelilo joj je prestižnu nagradu Vrtne zasluge (AGM).

Bobice  Callicarpa ‘Profusion’ nisu otrovne za životinje. Izuzetno su gorke tako da se ne morate brinuti dali će se vaš četveronožni prijatelj otrovati.

Uzgajajte  svoju Callicarpa ‘Profusion’ u vlažnom, ali dobro drenirano tlo. U punom suncu ili pjegavom hlad, idealno u blizini staze ili u dvorištu gdje možete cijeniti njezinu jesenjsku ljepotu. Biljke toleriraju malo vapna u tlu, ali uvjeti koji su previše alkalni uzrokovat će žutilo lišća

‘Profusion’ je srednje velik listopadni grm uspravne navike, visine do 3 m. Lišće duljine 5-12 cm, ljubičasto kad je mlado, u jesen postaje ružičasto. Cvjetovi mali, bobice 4 mm, ljubičaste boje, u zbijenim grozdovima.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.