ACER “Oridono Nishiki” na štapu

VELIČINA BILJKE: cca 70cm / FI 19   / kalem 60cm

50,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Acer “Oridono Nishiki”

Acer “Oridono Nishiki” je sorta japanskog javora koja će unijeti izuzetnu ljepotu i eleganciju u vaš vrt svojim šarenim lišćem i gracioznim oblikom. Ova sorta se ističe svojim atraktivnim kontrastima boja i izvrsnom prilagodljivošću različitim uvjetima uzgoja.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: Glavna atrakcija Acer “Oridono Nishiki” su njegovi šareni listovi koji kombiniraju nijanse zelene, ružičaste, kremaste i bijele boje. Ova šarenila stvara dramatičan i privlačan efekt u vrtu.
  • Graciozan Oblik: Ova sorta japanskog javora ima graciozan, piramidalni oblik s blago nagnutim granama. Njegov elegantan izgled čini ga idealnim za postavljanje kao fokusna točka u vrtu ili kao ukrasni element na terasi.
  • Prilagodljivost: Acer “Oridono Nishiki” je izuzetno prilagodljiva biljka koja može rasti na sunčanim ili polusjenovitim mjestima te preferira dobro drenirano tlo. Može se uzgajati i u posudama na terasi ili balkonu.
  • Spori Rast: Ova sorta japanskog javora raste relativno sporim tempom, održavajući svoj kompaktni oblik tijekom godina.

🌱 Kako Se Brinuti:

Sadite Acer “Oridono Nishiki” na sunčanom ili blago zasjenjenom mjestu u dobro dreniranom tlu. Redovito zalijevajte tijekom prvih godina nakon sadnje kako biste potaknuli rast korijenovog sustava.

Obrezujte biljku prema potrebi kako biste održavali željeni oblik i veličinu. Acer “Oridono Nishiki” ne zahtijeva posebnu njegu, ali redovito uklanjanje mrtvog ili oštećenog lišća može pomoći u održavanju njegove vitalnosti.

Uživajte u šarenilu i eleganciji koju donosi Acer “Oridono Nishiki” u vašem vrtu, dok dodaje dozu ljepote i sofisticiranosti svakom vanjskom prostoru.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.