ACER “Pink Passion”na štapu

VELIČINA BILJKE:  cca 70cm / FI 19

50,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Acer “Pink Passion”

Dodajte dašak elegancije i boje u svoj vrt s Acerom “Pink Passion”, prekrasnom sortom javora koja oduševljava svojim izuzetno dekorativnim lišćem i živahnim ružičastim tonovima.

Ključne Značajke:

  • Ružičasto Lišće: Glavna atrakcija ovog javora su njegovi listovi, koji se ističu intenzivnom ružičastom bojom tijekom proljeća i ljeta. Boja postaje posebno intenzivna kada je biljka izložena punom suncu, stvarajući spektakularan prikaz boja u vašem vrtu.
  • Dekorativni Oblik: Acer “Pink Passion” ima graciozni, piramidalni oblik koji dodaje eleganciju i strukturu vašem vrtu. Njegovi graciozni izdanci stvaraju zanimljive siluete, posebno kada su listovi obojeni u živahne ružičaste tonove.
  • Otpornost i Prilagodljivost: Ova sorta javora je izuzetno prilagodljiva i otporna na različite uvjete uzgoja. Preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta i dobro drenirano tlo, ali može podnijeti i različite tipove tla.
  • Spori Rast: Acer “Pink Passion” raste relativno sporim tempom, što ga čini idealnim izborom za manje vrtove ili vrtove s ograničenim prostorom. Održava svoj kompaktni oblik i veličinu, što olakšava njegovo održavanje.

🌿 Kako Se Brinuti:

Sadite Acer “Pink Passion” na sunčanom ili blago zasjenjenom mjestu u dobro dreniranom tlu. Redovito zalijevajte tijekom prvih godina nakon sadnje kako biste potaknuli rast korijenovog sustava.

Ova sorta javora ne zahtijeva posebnu njegu, ali povremeno obrezivanje može pomoći u održavanju željenog oblika i veličine. Gnojite ga tijekom proljeća kako biste potaknuli zdrav rast i intenzivnu boju lišća.

Uživajte u ljepoti i boji Acer “Pink Passion” u svom vrtu, dok dodaje notu elegancije i šarma svakom prostoru.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.