TREŠNJA “Stella” stara sorta

SKU: N/A

Za razliku od većine ostalih sorti trešanja, Stella će uspjeti na slabo izloženim mjestima, a može se uzgajati i u loncu.

SADNJA: Bilo koje doba godine, ali najbolje u jesen, zimu ili proljeće

ZALIJEVANJE: Ako se uzgaja u loncima potrebno je dobro zalijevati.

RAST: 3-5 m

SADNICA: golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE:Polovica lipnja

POTREBAN OPRAŠIVAČ: samooplodna

7,00 9,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

TREŠNJA “Stella”

Slatka trešnja ‘Stella’ je ona koja može rasti čak i ako imate samo prostora za uzgoj jednog voćnog drveta.

Stella je samoplodna što znači da ne treba druga sorta trešnje da je opraši.

Ima težak, pouzdan usjev jer ima dobru otpornost na kasne mrazeve. Za razliku od većine ostalih sorti višnja, Stella će uspjeti na slabo izloženim mjestima, ali može se uzgajati i u loncu.

Slatko, aromatizirano, tamno i sočno, aromatično voće spremno je za branje od sredine do kraja srpnja svake godine, a od treće sezone uzgoja možete očekivati više od 11 kilograma trešanja po stablu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
PODLOGA

Gisella 6, P.Avium

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.