PICEA GL. “Conica”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice kroz cijelu godinu

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: fi 21/80 cm

16,00 

NC u 30 dana: 20,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PICEA GL. “Conica”

Uspravna smreka stožastog oblika s tamnozelenim iglicama i dobro razmaknutim granama. Picea glauca “Conica” lijep je dodatak kamenjaru ili posađena kao samostalan primjerak kako bi u vrt unijela zimzelenu boju i strukturu. Ova patuljasta četinjača vrlo sporo raste, što je također čini izvrsnom biljkom za kontejnere. Koristite ga kao unutarnji središnji dio stola tijekom blagdana, nakon čega ga možete premjestiti van i uživati ​​kao središnju točku na terasi! Visina: 200 cm, širina: 100 cm

Uzgajajte biljke Picea glauca u vlažnom, ali dobro dreniranom, kiselom tlu na punom suncu. Odaberite mjesto koje je zaštićeno od hladnih, suhih vjetrova. Alternativno uzgajajte u velikim posudama, koristeći ericaceous (kiseli) kompost. Jednom uspostavljene biljke Picea ne zahtijevaju obrezivanje niti održavanje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

80 cm, 100 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.