PHILODENDRON “Squamiferum”

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST: Biljka Philodendron Squamiferum penjačica je i može doseći velike visine ako je to dozvoljeno

VELIČINA BILJKE: cca 20 cm / FI 12

10,40 

NC u 30 dana: 13,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Squamiferum”

Philodendron Squamiferum ili ‘dlakavi’ Philodendron relativno je rijetka vrsta iz porodice Philodendron . Poznat po crvenim dlakama, botanički poznat kao pubescencija, Philodendron Squamiferum je aroidni epifit.

Lako se njeguje, a lijepo lišće čini ga popularnim izborom među masama kao sobna biljka.

Osigurajte da se Philodendron Squamiferum čuva u dobro prozračenom i vlažnom okruženju. Držite ovu tropsku biljku na sobnoj temperaturi u kompostu za kvalitetno lonce koji se ne odvodi. Prihranite ga crticom gnojiva otprilike jednom u 1-1,5 mjeseci.

Philodendron Squamiferum izgledom je pomalo sličan svojim rođacima Monstera Deliciosa i Philodendron Bipennifolium i Philodendron Pedatum . Listovi su mu u obliku hrasta s više režnjeva.

Nejasne crvene dlake okružuju stabljike ove aroidne vrste. Biljka Philodendron Squamiferum penjačica je i može doseći velike visine ako je to dozvoljeno.

Ovaj određeni rod ima oko 350-400 vrsta, s nekoliko vrsta koje su još uvijek neimenovane. Sve se te različite vrste međusobno razlikuju u pogledu boje, lišća i veličine.

Dok neki imaju ovalno lišće, drugi imaju donekle vegetaciju u obliku srca.

Slično tome, neki filodendroni rastu lišće tamne boje, a drugi često imaju svijetlo lišće. Međutim, sve vrste imaju visoke, guste i kožne listove koji sprečavaju bijeg prekomjerne vlage iz biljke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.