PHILODENDRON “Melinonii”

SKU: 2919

VELIČINA BILJKE: cca 80cm / FI 24

40,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Melinonii”

Philodendron “Melinonii” je prava poslastica za ljubitelje biljaka, s prekrasnim zelenim listovima koje možete smatrati pravom umjetničkom kreacijom. Ova vrsta Philodendrona donosi sofisticiranost i ekskluzivnost u vaš unutarnji prostor.

Izgled: “Melinonii” se izdvaja po svojim velikim, srcolikim listovima u raznim nijansama zelene boje. Ovi listovi imaju karakterističan uzorak i sjaj, stvarajući dojam elegancije i luksuza. Svaki list je poput umjetničkog platna koje privlači pažnju.

Njega: Ova vrsta Philodendrona voli svjetlost, ali je bolje izbjegavati izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježne listove. Redovito zalijevanje, održavanje vlažnosti i povremeno prskanje lišća pomoći će joj da zadrži svoj sjaj i vitalnost.

Rast: Philodendron “Melinonii” ima kompaktan rast, čineći je prikladnom i za manje prostore. Njezini listovi rastu prema van, stvarajući privlačan i uravnotežen izgled biljke.

Ekskluzivnost: Ono što čini “Melinonii” posebnim je osjećaj ekskluzivnosti koji unosi u vaš dom. Ova biljka donosi dašak tropskog sjaja, a njezini listovi su poput umjetničkog djela koje ističe eleganciju prostora.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.