Philodendron “Jose Buono”

SKU: 3224

VELIČINA BILJKE: FI 6 / 15 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

10,00 

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿🌺 PHILODENDRON “Jose Buono”

Upoznajte Philodendron “Jose Buono”, biljku koja plijeni pažnju svojom egzotičnom ljepotom i jedinstvenim karakteristikama. Ova vrsta Philodendrona donosi dašak tropske čarolije u vaš prostor.

Karakteristike:

 • Botanički naziv: Philodendron ‘Jose Buono’
 • Obitelj: Araceae
 • Podrijetlo: Tropski dijelovi Srednje i Južne Amerike
 • Visina: Može doseći visinu od 1,5 do 2 metra, ovisno o uvjetima rasta
 • Širina: Širi se do 1 metar ili više

Izgled:

 • Listovi: Veliki, izduženi i srcoliki, s mješavinom tamnozelenih i kremasto bijelih mrlja koje stvaraju upečatljiv kontrast
 • Stabljike: Snažne i mesnate, pružaju potporu velikim listovima
 • Unikatnost: Ono što izdvaja “Jose Buono” je njezina unikatnost. Svaki list nosi svoj pečat originalnosti, stvarajući dojam da svaka biljka ima vlastiti karakter. To je biljka koja ne samo da oplemenjuje prostor, već i izaziva divljenje svojom jedinstvenom pojavom.

Njega:

 • Svjetlost: Preferira jarko, indirektno svjetlo, ali može tolerirati i polusjenu. Izbjegavajte direktno sunce koje može uzrokovati opekotine na listovima.
 • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali ne previše mokrim. Dopustite da se površinski sloj tla osuši između zalijevanja.
 • Tlo: Dobro drenirano, humusno tlo. Mješavina za sobne biljke s dodatkom perlita ili pijeska je idealna.
 • Temperatura: Optimalna temperatura je između 18-27°C. Osjetljiv je na niske temperature i propuste.
 • Vlažnost: Visoka vlažnost zraka je poželjna. Redovito orošavanje ili korištenje ovlaživača zraka može pomoći.
 • Gnojidba: Tijekom vegetacijske sezone, od proljeća do jeseni, gnojite svaka 2-4 tjedna tekućim gnojivom za sobne biljke.

Razmnožavanje:

 • Reznice: Philodendron ‘Jose Buono’ se lako razmnožava reznicama stabljike. Odrežite zdravi dio biljke s barem jednim čvorom i stavite ga u vodu ili direktno u tlo dok ne razvije korijenje.

Prednosti:

 • Ukrasna vrijednost: Impresivni listovi čine ovaj philodendron središnjim dijelom svakog prostora.
 • Jednostavna njega: Idealna za početnike i iskusne uzgajivače biljaka.
 • Pročišćavanje zraka: Pomaže u uklanjanju toksina iz zraka, poboljšavajući kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima.

Philodendron ‘Jose Buono’ je savršen izbor za svakoga tko želi unijeti komad tropske prirode u svoj dom. Njegova veličanstvena ljepota i jednostavna njega čine ga nezamjenjivim dodatkom svakoj kolekciji biljaka.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.