PATULJASTA ŠLJIVA “Opal”

SKU: 760

DOZRIJEVANJE: od srpnja do rujna

TEGLIRANA SADNICA  visine cca 90cm/ fi 21

STAROSTI : 2 god.

PODLOGA:M 27

SAMOOPLODNA

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Prunus domestica “Opal” – Patuljasta šljiva

Je sorta šljive koja će unaprijediti vaš vrt luksuznim plodovima i elegantnim izgledom. Ova sorta posebno je prilagođena za uzgoj na dvorištima, pružajući vam priliku uživanja u ukusnim plodovima direktno iz udobnosti vlastitog vrta.

Izgled: “Opal” se ističe svojim atraktivnim lišćem i privlačnim cvjetovima. Tokom cvatnje, drvo je prekriveno bijelim ili blago ružičastim cvjetovima, stvarajući predivan kontrast s zelenim lišćem. Plodovi koji slijede imaju bogatu tamnoljubičastu boju, pružajući voću dodatnu vizualnu atraktivnost.

Plodovi: Plodovi šljive “Opal” su srednje veličine i imaju izrazito sočan i sladak okus. Boja ploda prelazi iz tamnoljubičaste u ljubičasto-crvenu kada dozrijevaju, stvarajući privlačan i primamljiv izgled.

Rast: Ova sorta šljive je prilagođena rastu u posudama, čineći je savršenim dodatkom za dvorišta, terase ili balkone. “Opal” ima kompaktan rast, što olakšava uzgoj i održavanje.

Njega: Održavanje Prunus domestica “Opal” na dvorištu relativno je jednostavno. Potrebno je redovito zalijevanje, osobito tijekom sušnih razdoblja, te osiguravanje odgovarajuće podrške kako bi se voćne grane mogle razvijati.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.