KRUŠKA “Boskova bočica”

Boskova bočica je jedinstvena i po svojoj boji toplog cimeta sa smeđom hrapavosti po površini kože.

SADNJA: Jesen ili rano proljeće

SADNICA: Golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE:Listopad

PODLOGA:P.Communis

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

KRUŠKA “Boskova bočica” stara sorta

Upoznajte krušku Boskova bočica, elegantnu krasoticu iz Belgije koja će očarati vaš vrt svojom posebnom pojavom i neodoljivim okusom. Sazrijeva krajem kolovoza, spremna je dodati note slatkoće i blage kiselosti vašem voćnjaku.

Stablo ove kruške je pravo malo čudo prirode – srednje bujno, gusto i ravnomjerno raspoređeno. Plodovi su srednje do krupne veličine, s oblikom koji podsjeća na klasičnu krušku, a kožica je svijetlo zelena, prekrivena nježnim crvenim tonovima koje sunce dodatno ističe.

Očaravajući okus mesa ove kruške je pravo iznenađenje – sočno, slatko s blagom kiselinom koja stvara savršenu ravnotežu. Boskova bočica je vrhunska stolna kruška koju ćete obožavati, a njezin okus možete uživati i prije potpunog omekšavanja mesa.

Osim po okusu, Boskova bočica se izdvaja i po svojoj prepoznatljivoj boji – topla cimet smeđa s hrskavim slojem po površini kože. Prirodna ljepota ove kruške često je inspiracija umjetnicima diljem svijeta.

Berba počinje krajem kolovoza, obogaćujući vaše voćnjake pažljivo odabranim plodovima. Uživajte u Boskovoj bočici u svom punom sjaju i dodajte je u svoj voćnjak već danas.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.