JATROPHA MULTIFIDA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: proljeće, ljeto,  biljka treba sunce i vlagu cijelo vrijeme

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST:  do 600 cm (u idealnim uvjetima)

VELIČINA SADNICE: cca 50 cm / FI 17

19,91  (150,01 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

JATROPHA MULTIFIDA

 

Jatropha multifida , uobičajeno poznata kao biljka koralja, je zimzeleni grm s jednom stabljikom ili malo drvo koje je podrijetlom od Meksika preko Srednje Amerike do Brazila. Danas se diljem svijeta uzgaja u tropskim do suptropskim krajevima kao ukrasni grm s velikim, orbkularnim lišćem plus dugim cvjetovima koraljno-crvenih boja. Obično raste u vrtovima do 3m, ali u optimalnim uvjetima povremeno može doseći i 6m.

Svi dijelovi biljke sadrže otrovni mliječni sok koji je otrovan ako se proguta.

Nema ozbiljnih problema s insektima ili bolestima. Potencijalni insekti štetočina uključuju lisne uši, štetnike i skale. Potencijalni problemi bolesti uključuju truljenje korijena i mrlje lista.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.