JABUKA “Šampanjka” stara sorta

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: listopad

PODLOGA: MM106

SAMOOPLODNA

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Jabuka “Šampanjka” stara sorta

Jabuka šampanjka je sorta s karakterističnim izgledom i okusom. Evo osnovnih informacija o njoj:

  • Plodovi: Plodovi jabuke šampanjke su srednje krupni, nepravilnog oblika, plosnati i rebrasti. Boja kožice varira od svijetlo žute do smeđe u gornjoj čašici.
  • Okus: Šampanjka jabuka ima slatko-kiselkasti okus, vrlo je sočna, a meso je bijelo i hrskavo.
  • Dozrijevanje: Ova jabuka obično dozrijeva početkom listopada.
  • Stablo: Stablo šampanjke je srednje bujno s okruglastom krošnjom.
  • Boja Ploda: Osnovna boja kožice je svijetlo žuta, a na sunčanoj strani može imati blijedo crvenilo.
  • Meso: Meso jabuke šampanjke je bijelo, sočno i ima kiselkasti okus.

Ova sorta jabuke ima svoje karakteristične osobine i odličan slatko-kiselkasti okus, što je čini privlačnom za različite namjene u kuhinji.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.