Trgovina JABUKA “Šampanjka” stara sorta

JABUKA “Šampanjka” stara sorta

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Jabuka “Šampanjka” stara sorta

Stablo jabuke „Šampanjke“ traži toplije položaje i plodna, ne odviše vlažna tla. Dozrijeva sredinom listopada, postojana je od prosinca do svibnja ili lipnja.

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: listopad

PODLOGA: MM106

SAMOOPLODNA

5,31  (40,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Jabuka “Šampanjka” stara sorta

Stablo je slabije bujnosti. Razvije malenu, gustu, široku krošnju s jakim granama i kratkim, crveno-smeđim vunastim grančicama. Traži toplije položaje i plodna, ne odviše vlažna tla. Slabo se grana, stoga je teško formirati prikladnu krošnju. Otporna je na mraz i jabučnu plijesan. Brzo dolazi u rodnost, a rodnost je prilično redovita i obilna. Dozrijeva sredinom listopada, postojana je od prosinca do svibnja ili lipnja. Jabuka (lat. Malus) je biljka koja pripada porodici ružovki (Rosaceae) u kojoj se još nalaze 62 priznate vrste kao što su šljiva, marelica, malina, trešnja, badem, kruška, kupina i jagoda. Domaća jabuka (lat. M. domestica) je nastala križanjem divlje jabuke (lat. M. sylvestris) s vrstama M. fusca, M. baccata, M. sieversii i M. orientalis. Stabla jabuke se uzgajaju u cijelom svijetu, a porijeklom je iz srednje Azije, gdje se i danas nalazi njegov divlji predak.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.