JABUKA “Fuji N6”

SADNICA GOLOG KORIJENA

VISINA SADNICE: cca 1,30m

DOZRIJEVANJE: kraj listopada

PODLOGA: MM106

 

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Jabuka “Fuji”

Jabuka Fuji je zaista izuzetno atraktivna moderna sorta jabuke s posebnom bojom i iznimnim okusom. Evo više detalja o ovoj izvanrednoj sorti:

  • Porijeklo: Fuji jabuka potječe iz Japana, gdje je stvorena tijekom 1940-ih godina. Zanimljivo je da, iako je japanskog podrijetla, ima američke korijene. Nastala je križanjem dviju sorti: poznatog Crvenog Delišesa i manje poznate Ralls Janet, što vjerojatno objašnjava njezin privlačan ružičasti preljev.
  • Izgled Ploda: Plodovi jabuke Fuji su iznimno privlačni zbog svoje kombinacije svijetložute pozadine prekrivene lijepim ružičastim i narančastim nijansama, te crvenim prugama. Ova kombinacija boja čini ih posebnima.
  • Okus: Fuji jabuka je poznata po svom iznimno slatkom i osvježavajućem okusu. Meso je hrskavo i sočno, čineći je izvanrednim voćem za konzumaciju.
  • Upotreba: Ova sorta je odlična za konzumaciju u svježem stanju, a njezin slatki okus čini je idealnom za desertne recepte. Također se dobro slaže s raznim drugim jelima.
  • Vrijeme Dozrijevanja: Fuji jabuka dozrijeva u drugoj polovini mjeseca listopada, što je čini savršenim izborom za jesenske plodove.
  • Plodovi: Plodovi su srednje veličine, obično težine između 150 i 180 grama, i imaju okruglasti oblik.
  • Otpornost: Fuji jabuka se odlikuje dobrim skladištenjem i čvrstoćom plodova, što doprinosi njenoj popularnosti među voćarima.

Fuji jabuka je sjajna kombinacija atraktivnog izgleda i izvanrednog okusa. Njezina slatkoća i hrskavost čine je omiljenom sortom među voćarima i potrošačima diljem svijeta

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.