HYDRANGEA ARBORESCENS “Grandiflora”

SKU: 3146

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca fi 22cm/100cm

18,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA ARBORESCENS “Grandiflora”

🌿 Hydrangea arborescens Grandiflora – Elegantna Bijela Hortenzija za Vaš Vrt

Hydrangea arborescens Grandiflora, poznata i kao “bijela hortenzija”, unosi eleganciju i ljepotu svojim obiljem velikih bijelih kuglastih cvjetova. Ova biljka je idealna za stvaranje romantičnih i šarmantnih kutaka u vrtu, te će sigurno privući poglede svih posjetitelja.

Ključne Značajke:

  • Veliki Bijeli Cvjetovi: Grandiflora se ističe svojim prekrasnim velikim bijelim cvjetovima koji stvaraju spektakularan prikaz boja u vrtu. Njihova obilnost dodaje svježinu i eleganciju vašem eksterijeru.
  • Graciozna Pojava: Ova hortenzija raste u obliku grma s bogatim zelenim lišćem i izbojcima koji se savijaju pod težinom cvjetova. Njezina graciozna pojava dodaje šarm i sofisticiranost vrtu.
  • Bujan Rast: Hydrangea arborescens Grandiflora je poznata po svom bujnom rastu i obilju cvjetova tijekom sezone cvatnje. To je čini izvrsnim izborom za stvaranje impresivnih cvjetnih aranžmana ili buketa.
  • Lako Održavanje: Ova hortenzija je jednostavna za održavanje i dobro se snalazi u većini vrsta tla i vremenskih uvjeta. Redovito zalijevanje i povremeno gnojenje potiču bujan rast i cvjetanje.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Hydrangeu arborescens Grandiflora na sunčanom ili blago sjenovitom mjestu u vašem vrtu, u dobro dreniranu zemlju. Osigurajte joj dovoljno prostora za rast i razvoj.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom tijekom proljeća kako biste potaknuli bujno cvjetanje.
  • Obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i održali željeni oblik.

🌿 Uživanje u Bijeloj Ljepoti: Hydrangea arborescens Grandiflora unosi eleganciju i ljepotu svojim obiljem bijelih cvjetova u vaš vrt. Uživajte u njenom prisustvu dok cvjeta i stvara romantičan ambijent.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s velikim bijelim cvjetovima za stvaranje romantičnih kutaka u vrtu.
  • Stvaranje impresivnih cvjetnih aranžmana ili buketa s cvjetovima Hydrangee arborescens Grandiflora.

🌟 Naručite Vašu Hydrangeu arborescens Grandiflora danas: Unesite eleganciju i ljepotu bijelih cvjetova u svoj vrt s Hydrangeom arborescens Grandiflora i uživajte u njenoj prisutnosti tijekom cijele sezone!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.