HYDRANGEA ARB. “Pink Annabelle”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 250 cm

VELIČINA SADNICE: 30 cm / FI 19

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA ARB. “Pink Annabelle”

 

Ovaj ružičasto cvjetni oblik uvijek popularne “Annabelle” zasigurno će biti veliki hit – i poput svog imenjaka pouzdano će stvoriti svoje divovske (do 30 cm) cvjetne grozdove na jakim stabljikama koje se ne savviju pod njihovom težinom. Stavlja dugotrajni prikaz u rubu grma, a može se uzgajati i u velikoj posudi. Od njega se također može napraviti lijepa neformalna živa ograda.

Hortenzije se ne vole isušivati. U suhom vremenu namočite korijenje crijevom i biljka će se oporaviti. Uklonite izblijedjele cvjetnice u proljeće nakon opasnosti od mrazeva, rezanjem cvjetastih stabljika na jaki par pupova. Izvadite pogrešno postavljene ili bolesne izbojke. Mlade biljke malčirajte dobro istrulim stajskim gnojem ili kompostom u proljeće. Jednom uspostavljeni, uklonite četvrtinu do trećine izbojaka do podnožja biljke.

 

Položaj: puno sunce ili polusjena

Tlo: vlažno, dobro drenirano, umjereno plodno, humusom bogato tlo

Stopa rasta: prosječna

Razdoblje cvatnje: od srpnja do rujna

Čvrstoća: u potpunosti izdržljiva na hladnoću

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.