Trgovina GYPSOPHILA PAN “Summer Sparkles”

GYPSOPHILA PAN “Summer Sparkles”

SKU: 3222

VELIČINA: FI 15 / 45 cm

ZALIJEVANJE:  Redovno zalijevanje je potrebno tokom perioda rasta, kasnije po potrebi.

SADNJA: Teglirane sadnice tijekom cijele godine

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿✨ GYPSOPHILA PAN “Summer Sparkles”

Gypsophila paniculata “Summer Sparkles,” poznata i kao “Summer Sparkles” baby’s breath ili gipsofila, je višegodišnja biljka poznata po svojim delikatnim, bijelim cvjetovima koji stvaraju prekrasan, prozračan efekt u vrtu. Ova biljka je omiljena među cvjećarima i vrtlarima zbog svojih gracioznih cvjetova koji se često koriste u cvjetnim aranžmanima.

Ključne značajke:

  • Izgled: Gypsophila “Summer Sparkles” je kompaktna trajnica koja doseže visinu od oko 30-50 cm, sličnim rasponom širine. Njeni tanki, granati stabljike nose mase sitnih, bijelih cvjetova koji zajedno stvaraju izgled oblaka.
  • Cvjetovi: Sitni, bijeli cvjetovi se pojavljuju u velikom broju tijekom ljeta, dajući biljci nježan i prozračan izgled. Cvjetanje je kontinuirano tijekom cijele sezone, pružajući dugi period ukrasa.
  • Lišće: Listovi su uski, sivi do zelenkasti, pružajući lijep kontrast cvjetovima.

Njega:

  • Svjetlo: “Summer Sparkles” najbolje uspijeva na punom suncu, ali može tolerirati i blagu sjenu. Idealno je posaditi je na sunčano mjesto kako bi se postigao najbolji rast i cvjetanje.
  • Tlo: Preferira dobro drenirano, blago alkalno tlo. Dodavanje vapna može pomoći u postizanju idealne pH vrijednosti tla. Izbjegavajte sadnju u teška, glinovita tla koja zadržavaju previše vlage.
  • Zalijevanje: Ova biljka je prilično otporna na sušu kada se jednom uspostavi. Redovno zalijevanje je potrebno tokom perioda rasta, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može uzrokovati truljenje korijena.
  • Rezidba: Uklanjanje ocvalih cvjetova potiče ponovljeno cvjetanje i održava biljku urednom. Rezidba se može obaviti nakon glavnog perioda cvjetanja.

Upotreba: Gypsophila “Summer Sparkles” je izvrsna za obrube, kamenjare, te kao punilo u cvjetnim gredicama. Također je popularna u cvjetnim aranžmanima i buketima zbog svojih delikatnih cvjetova. Može se koristiti i kao rezano cvijeće zbog svoje dugotrajnosti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.