Trgovina EPIPREMNUM PINN. “Marble Queen”

EPIPREMNUM PINN. “Marble Queen”

SKU: 1136

VELIČINA BILJKE:  FI 12  / 25 cm

ZALIJEVANJE: po potrebi

 

7,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 EPIPREMNUM PINN “Marble Queen”

 

Epipremnum pinnatum “Marble Queen”, poznata i kao “Marble Queen Pothos”, je popularna sobna biljka koja se ističe svojim privlačnim mramornim uzorkom na lišću.

ima srcolike listove koji su prekriveni mramornim uzorkom u nijansama bijele i svijetlozelene boje. Uzorak može varirati od lista do lista, stvarajući jedinstven i šarmantan izgled biljke. Biljka obično raste kao viseći ili penjački grm.

Ovo je iznimno prilagodljiva i jednostavna biljka. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i blago zasjenjene uvjete. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage oko korijena. Što se tiče zalijevanja, dopustite da se tlo lagano prosuši prije nego što ponovno zalijevate. Pripazite da ne prelijete biljku, kako biste spriječili truljenje korijena.

Epipremnum pinnatum “Marble Queen” je omiljeni izbor za uređenje unutarnjih prostora. Može se uzgajati u visećim košarama ili pustiti da se penje uz potporu. Ova biljka ne samo da pridonosi estetici interijera, već također doprinosi i filtriranju zraka, poboljšavajući kvalitetu unutarnjeg okoliša te je odlična opcija za ljude koji traže atraktivnu, prilagodljivu i lako održavajuću biljku koja će dodati šarenilo i živost svom domu ili uredu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.