CLIVIA MINIATA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 679

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA: cca 40 cm / FI 13

15,00  (113,02 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

CLIVIA MINIATA

Upečatljiv biljka, međunarodna zvijezda sa svojim tamno zeleno lišće i trubu-oblika narančastim cvjetovima, Clivia miniata   je idealna biljka za nijansu vrt ili kontejnera.

Rod Clivia endemi je za južnu Afriku, što znači da se nigdje drugdje u svijetu ne javljaju prirodno! Divlji grmovni ljiljan raste u šumama Kwazulu-Natal, Istočni rt, Mpumalanga i Svazi. Stanište se može razlikovati od suptropskih obalnih šuma do jaruga u visokim šumama. Raste u mrljastoj sjeni, često u velikim kolonijama. Tlo je dobro drenirano i bogato humusom. Povremeno ih se može naći kako rastu u rašlju stabla.

Ljiljanov grm osjetljiv je na mraz i može se oštetiti ako je izložen položaju, posebno hladnom vjetru. Ako se to dogodi, treba dugo vremena da se oporavi, pa je najbolje odabrati zaštićeno mjesto.

Dodatne informacije
SORTA

YELLOW, WHITE LIP, CLIVIA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.