CLIVIA MINIATA

SKU: 679

 

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA: cca 40 cm / FI 13

12,80 

NC u 30 dana: 15,00  - 16,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLIVIA MINIATA

Upečatljiv biljka, međunarodna zvijezda sa svojim tamno zeleno lišće i trubu-oblika narančastim cvjetovima, Clivia miniata   je idealna biljka za nijansu vrt ili kontejnera.

Rod Clivia endemi je za južnu Afriku, što znači da se nigdje drugdje u svijetu ne javljaju prirodno! Divlji grmovni ljiljan raste u šumama Kwazulu-Natal, Istočni rt, Mpumalanga i Svazi. Stanište se može razlikovati od suptropskih obalnih šuma do jaruga u visokim šumama. Raste u mrljastoj sjeni, često u velikim kolonijama. Tlo je dobro drenirano i bogato humusom. Povremeno ih se može naći kako rastu u rašlju stabla.

Ljiljanov grm osjetljiv je na mraz i može se oštetiti ako je izložen položaju, posebno hladnom vjetru. Ako se to dogodi, treba dugo vremena da se oporavi, pa je najbolje odabrati zaštićeno mjesto.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

YELLOW, WHITE LIP, CLIVIA, STRONG ORANGE

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.