CLEMATIS “Super Nova”

SKU: 2760

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 70 cm

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE:  umjereno

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Super Nova”

Clematis “Super Nova” je uzbudljiv i inovativan dodatak vašem vrtu, donoseći prekrasne cvjetove svijetle boje koje će privući pažnju i dodati poseban šarm vašem okolišu. Ova penjačica će unijeti novi sjaj i energiju u vaš vrt svojim izvanrednim cvjetovima. Rubovi cvijeta imaju tamno-ljubičasti ton s ljubičastim žilama koje se šire prema bijelom središtu, stvarajući intrigantan uzorak. Cvatnja se odvija od lipnja do rujna s značajno više cvjetova nego kod  C. ‘Venosa Violacea’.

Preferira svijetlo do djelomično zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i cvjetanje. Važno je pružiti joj dovoljno svjetla kako bi proizvela svoje prekrasne cvjetove, ali također cijeni nešto hladovine tijekom najtoplijih dijelova dana.

Održavanje nije previše zahtjevno. Redovito zalijevanje je važno kako bi se osigurala vlaga tla, posebno tijekom sušnijih razdoblja. Također, preporučuje se dodavanje sloja malča oko korijena kako bi se zadržala vlaga i suzbio rast korova.

Veličina biljke može biti impozantna, dosežući visinu penjanja do 2-3 metra, ovisno o uvjetima uzgoja i potpori koju pružate. Njeni cvjetovi su obično srednje veličine, ljubičaste boje koja se prema središtu preljeva u bijelu, dodajući dinamiku i svjetlost vašem vrtu.

Biljka obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija i da nema vidljivih problema.

Ukratko, Clematis “Super Nova” je inovativna penjačica koja će unijeti prekrasne cvjetove i svijetle boje u vaš vrt, dodajući posebnu notu šarma i elegancije. Uživajte u njenim izvanrednim cvjetovima i dodajte novi sjaj svom okolišu. Pružite joj svijetlo ili djelomično zasjenjeno mjesto, umjereno zalijevanje i divite se njenim spektakularnim cvjetovima koji će dodati svježinu i ljepotu vašem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.