CLEMATIS montana

SKU: 2851

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE:  umjereno

VELIČINA SADNICE: cca fi 11cm/70cm

10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS montana

CLEMATIS montana, biljka poznata i kao planinski clematis, predstavlja pravu raskoš prirode. Ova predivna penjačica nudi izvanrednu eleganciju i obilje cvjetnih čarolija u vašem vrtu. Odabir ove biljke je poput poziva prirode na veličanstveni koncert boja i mirisa.

Izgled:

Oduševljava svojim zavodljivim izgledom. Njegovi cvjetovi, bijeli, roza ili svijetlo ružičasti, promjera su oko 5 centimetara, a svaki cvijet sastoji se od četiri nježne latice. Dok mirišu na vaniliju, njihova nježnost ispunjava zrak oko njih, stvarajući senzualnu atmosferu u vašem vrtu.

Lišće ove biljke pruža savršenu pozadinu za cvjetove. Duboko zelene listove nadopunjuju sorte koje se ističu crveno-brončanim lišćem, dodajući još dubine i kontrasta njenoj pojavi.

Rast:

Odlikuje se impresivnim rastom. U idealnim uvjetima, može doseći visinu od 6 do 12 metara, stvarajući veličanstvene zelene zidove. Brzo raste, stoga je izvrsna opcija za brzu prekrivenu površinu, ali može zahtijevati povremenu rezidbu kako bi se održao pod kontrolom.

Njega:

Ova biljka je nezahtjevna i pristojno će nagraditi vaš trud. Idealno ju je posaditi tamo gdje će korijeni biti zasjenjeni, ali će se biljka sama uspeti na okolne strukture. Kako bi očuvali njezinu vitku ljepotu, može biti potrebna povremena rezidba.

Upotreba:

CLEMATIS montana često se koristi kao ukrasna biljka zbog svoje estetske privlačnosti. Ova snažna penjačica sretno oblikuje svoje izdanke u prekrasne cvjetne pletenice preko lukova, rešetki, pergola i drugih konstrukcija u vrtu. Osim što privlači poglede ljudi, privlači i ptice, leptire i pčele zahvaljujući svom neodoljivom mirisu.

Oplemenite prirodu u svom vrtu s Clematis montana i doživite pravu raskoš prirode kod kuće.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.