TAXUS BAC.

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 55cm / FI 19

13,93 19,91 

NC u 30 dana: 14,93  - 19,91 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

TAXUS BAC.

‘Fastigiata’ je sporo rastući, stupasti, zimzeleni grm ili malo drvo do oko 4 m visine. Uski, šiljasti, tamnozeleni listovi do 5 cm raspoređeni su radijalno oko uspravnih stabljika. Ovalni, maslinastozeleni plodovi do 2,5 cm dugi su na ženskim biljkama u jesen

Najbolje se uzgaja na vlažnim, pjeskovitim, dobro dreniranim tlima u sjenovitim područjima krajolika. Podnosi sjenovite uvjete bolje od većine zimzelenih biljaka. Tolerira puno sunca tijekom prohladnih ljeta, ali preferira polusjenu u područjima s vrućim ljetima. Biljke dobro podnose toplinu. Uvriježene biljke podnose sušu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Fastigiata, Repandens

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.