Trgovina CALATHEA “Orbifolia”

CALATHEA “Orbifolia”

SKU: 2406

Calathea orbifolia voli dobro drenirano tlo koje nikad ne postane suho ili pokislo, srednje svjetlosti i visoke vlažnosti. Uspijeva na temperaturama od 18 ° C do 24 ° C

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: 100cm

VELIČINA BILJKE: 85 cm / fi 19

30,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CALATHEA “Orbifolia”

🌿 Calathea Orbifolia – Izvanredna Ljepota Za Vaš Prostor

Calathea Orbifolia je izuzetna biljka koja osvaja svojom elegancijom i prepoznatljivim izgledom. Njeni veliki listovi s prepoznatljivim uzorkom i srebrno-zelenim nijansama čine je ne samo ukrasom za vaš dom, već i pravim remek-djelom prirode koje će osvježiti svaki kutak vašeg interijera.

Ključne Značajke:

  • Ekskluzivni Listovi: Listovi Calathea Orbifolia su glavni adut ove biljke. Veliki, okrugli listovi ukrašeni su prepoznatljivim uzorkom u nijansama srebrne i zelene boje, stvarajući vizualni spektakl koji privlači pažnju i oduševljava svakog promatrača.
  • Elegantan Rast: Ova biljka raste u kompaktnom grmu, a njeni listovi rastu u horizontalnoj ravni, stvarajući impresivan izgled koji se ističe u svakom prostoru. Njena elegancija dodaje notu sofisticiranosti bilo kojem interijeru.
  • Purifikacija Zraka: Calathea Orbifolia ne samo da je estetski ugodna, već i funkcionalna. Kao i mnoge vrste Calathea, i ova biljka pomaže u pročišćavanju zraka od štetnih tvari, čineći vaš dom svježijim i ugodnijim za boravak.
  • Lako Održavanje: Ova biljka preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo i umjereno zalijevanje. Redovito prskanje lišća i održavanje vlage oko biljke pomoći će joj da zadrži svoju svježinu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Držite Calathea Orbifolia na svijetlom mjestu, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti lišće.
  • Redovito zalijevajte biljku, ali pazite da tlo ne ostane previše vlažno, jer to može dovesti do truljenja korijena.
  • Povremeno prskajte lišće vodom kako biste održali visoku vlažnost oko biljke.

🌿 Uživanje u Izvanrednoj Ljepoti: Calathea Orbifolia donosi osjećaj izvanredne ljepote i elegancije u svaki prostor svojim prepoznatljivim listovima i jedinstvenim izgledom. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti osjećaj luksuza i ljepote u vaš dom.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s jedinstvenim izgledom za svoj unutarnji prostor.
  • Osobe koje vole dekorirati svoj dom s biljkama koje donose boju i eleganciju.
  • Stvaranje opuštajuće atmosfere u interijeru s biljkama koje pružaju estetsku i funkcionalnu vrijednost.

🌟 Naručite Vašu Calathea Orbifolia danas: Unesite izvanrednu ljepotu i eleganciju u svoj dom s Calathea Orbifolia i uživajte u ljepoti koju će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.