Trgovina CALATHEA “Orbifolia”

CALATHEA “Orbifolia”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2406

Calathea orbifolia voli dobro drenirano tlo koje nikad ne postane suho ili pokislo, srednje svjetlosti i visoke vlažnosti. Uspijeva na temperaturama od 18 ° C do 24 ° C

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: 100cm

VELIČINA BILJKE: 60 cm / fi 21

25,00  (188,36 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

CALATHEA “Orbifolia”

Calathea orbifolia voli dobro drenirano tlo koje nikad ne postane suho ili pokislo, srednje svjetlosti i visoke vlažnosti. Uspijeva na temperaturama od 18 ° C do 24 ° C

Orbifolia je trajnica koja živi na šumskim podovima u rodnoj Boliviji. Član je obitelji Marantaceae ili Molitvene biljke koja preferira polusjenu; može podnijeti slabu svjetlost, ali ne i izravno sunce.

Orbifolia ima strukturu korijena rizoma i sklona je truljenju. Potrebna je bogata smjesa koja se dobro odvodi, ali ne podnosi ni pretjerano suho tlo.

Calathea orbifolia osjetljiva je na vodene soli, klor i nakupine starog gnojiva, pa se preporučuje uporaba filtrirane ili pročišćene vode. Ako vidite promjenu boje lišća, kvaliteta vode mogla bi biti krivac.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.