YUCCA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Sentineli iz jugozapadne pustinje, juke su izuzetno podnošljivi na sušu i vodu čuvaju u svojim deblima ili lukovicama.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: vrlo malo

80,00  (602,76 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

YUCCA

Sentineli iz jugozapadne pustinje, juke su izuzetno podnošljivi na sušu i vodu čuvaju u svojim deblima ili lukovicama. Njihovo lišće raste u obliku rozete ili u razini tla ili na peteljkama, deblima ili granama. Mnogi imaju listove oštre kao britva i vrhove kralježnice, čime su stekli uobičajena imena španjolskog bajuneta i španjolskog bodeža.

Yuccasi su sporo rastući i ne trebaju gotovo nikakvo održavanje da bi preživjeli. Njihova žilavost je i vrlina i porok, jer ih je gotovo nemoguće riješiti se jednom čvrsto uspostavljenih i veće vrste nakupina mogu preuzeti.

Puno sunce. Nedostatak sunčeve svjetlosti može uzrokovati vretenast rast lišća i smanjenje cvjetanja.

 

Dodatne informacije
VISINA

130 cm / FI 27, 145 cm / FI 29, 150 cm / FI 27

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.