ALOCASIA “Macr. Splash”

VELIČINA BILJKE: cca 30cm / FI 10

REZERVACIJE SE PRIMAJU DO 12.11, 19:00

40,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ALOCASIA “Macr. Splash”

Upoznajte Alocasia “Macr. Splash”, izvanrednu biljku koja donosi umjetnički dojam u vaš unutarnji vrt s nevjerojatnim uzorcima na lišću. Ovu sortu Alocasije karakterizira veličanstveno lišće s kontrastnim mrljama koje stvaraju jedinstvenu i upečatljivu pojavu.

  • Tip biljke: Unutarnja biljka
  • Lišće: Veliko, srpasto oblikovano lišće s dramatičnim bijelim mrljama
  • Otpornost: Prilagodljiva na unutarnje uvjete, srednje do niske potrebe za održavanjem

Alocasia “Macr. Splash” je poput umjetničkog platna u vašem domu. Njezine dramatične bijele mrlje čine je izvanrednom biljkom za one koji traže vizualno atraktivan i moderno dizajniran element u svom domu.

  • Zalijevanje: Održavajte umjerenu vlažnost tla; zalijevajte kada se gornji sloj tla osuši.
  • Osvjetljenje: Preferira svjetlo, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti osjetljive listove.
  • Temperatura: Udobna pri temperaturama između 18-24°C; izbjegavajte nagle promjene temperature.
  • Vlažnost zraka: Alocasia “Macr. Splash” cijeni povišenu vlažnost; povremeno raspršivanje vode može joj pomoći.

Alocasia “Macr. Splash” unosi dozu modernog umjetničkog izraza u vaš dom. Njezina živopisna pojava i karakteristični uzorci čine je sjajnim izborom za one koji žele unaprijediti estetiku svog unutarnjeg prostora s jedinstvenim i dekorativnim biljkama.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.