Trgovina SYRINGA “Bloomerang Dark Purple” -jorgovan

SYRINGA “Bloomerang Dark Purple” -jorgovan

SKU: 2789

VELIČINA SADNICE: cca fi 19 cm / 55 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SYRINGA “Bloomerang Dark Purple”

Syringa “Bloomerang Dark Purple” je izvanredna sorta jorgovana koja će unijeti dubinu boje i osvježavajući miris u vaš vrt ili okoliš. Ovaj posebni jorgovan ističe se svojim tamnoljubičastim cvjetovima i jedinstvenom osobinom ponovnog cvjetanja tijekom sezone, čineći ga izvanrednim izborom za cvjetne gredice, rubove staza ili kao fokusnu točku u vrtu.

Preferira sunčano mjesto kako bi postigao najbolje cvatnje i intenzitet boje cvjetova. Jorgovan voli obilje svjetla kako bi razvio svoje prepoznatljive i mirisne cvjetove. Ova sorta jorgovana je prilagodljiva različitim uvjetima uzgoja i sposobna je cvjetati ne samo u proljeće već i ponovno tijekom ljeta.

Održavanje je relativno jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, posebno tijekom sušnih razdoblja, kako bi se osigurala kvaliteta i obilnost cvjetova. Pravilno obrezivanje nakon prvog vala cvatnje potiče ponovno cvjetanje i održava biljku urednom.

Visina i širina ovog jorgovana mogu varirati, no obično doseže visinu od 1,5-2,5 metra.

Obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima, no povremeno pregledajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Syringa “Bloomerang Dark Purple” je izvanredan jorgovan koji će unijeti dubinu boje i osvježavajući miris u vaš vrt svojim tamnoljubičastim cvjetovima i sposobnošću ponovnog cvjetanja tijekom sezone. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njegovim prekrasnim cvjetovima koji će obogatiti vaš vrt ili prostor. Pružite mu sunčano mjesto, redovito zalijevanje i pravilno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.