STUPASTA JABUKA “Green Sensation”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca 80 cm/ fi 21 cm

DOZRIJEVANJE: rujan

25,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

STUPASTA JABUKA “Green Sensation

🍏 Jabuka ‘Green Sensation’ – Ukusna i Osvežavajuća Sorta za Vaš Voćnjak

Jabuka ‘Green Sensation’ predstavlja izvanrednu sortu poznatu po svojim sočnim plodovima i osvježavajućem ukusu. Ova sorta jabuke nije samo ukusna, već i estetski privlačna, s vibrantno zelenim plodovima koji dodaju svježinu u vaš voćnjak.

Ključne Značajke:

  • Sočni Zeleni Plodovi: Glavna karakteristika jabuke ‘Green Sensation’ su njezini svijetlo zeleni plodovi koji su sočni i hrskavi. Ovi plodovi su idealni za konzumaciju sirovi, ali također su odlični za pripremu sokova, džemova ili pečenja.
  • Visoki Prinosi: Ova sorta jabuke je poznata po svojim visokim prinosima, pružajući obilan urod svake sezone. To je idealno za vrtlare koji žele uživati u svježim jabukama tijekom cijele godine ili proizvoditi domaće proizvode od jabuka.
  • Otpornost i Pouzdanost: Jabuka ‘Green Sensation’ je izuzetno otporna sorta koja dobro podnosi različite klimatske uvjete i bolesti. Ovo čini je pouzdanim izborom za uzgoj čak i u zahtjevnim uvjetima.
  • Rani Plodovi: Plodovi jabuke ‘Green Sensation’ obično sazrijevaju rano u sezoni, što znači da možete uživati u svježim jabukama već u ranim ljetnim mjesecima.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite jabuku ‘Green Sensation’ na sunčanoj lokaciji u dobro dreniranom tlu. Osigurajte dovoljno prostora između stabala kako bi se osigurala dobra cirkulacija zraka i sunčeva svjetlost.
  • Redovito zalijevajte mlade sadnice kako bi se potakao zdrav rast korijena. Nakon što stablo postane etablirano, zalijevajte ga umjereno, ali redovito tijekom sušnih razdoblja.
  • Obrezujte stablo jabuke jednom godišnje kako biste održali željeni oblik i potaknuli razvoj novih izboja i plodova.

🍏 Idealno za:

  • Vrtlare koji žele uživati u obilnim prinosima svježih jabuka.
  • Proizvodnju domaćih sokova, džemova i kolača od jabuka.

🌟 Naručite Vaše sadnice jabuke ‘Green Sensation’ danas: Oplemenite svoj voćnjak s ukusnim i osvježavajućim plodovima jabuke ‘Green Sensation’ i uživajte u bogatstvu okusa i svježine koje donosi ova izvanredna sorta!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.