STEPHANOTIS FLORIBUNDA

SKU: 1273

TRENUTNO BEZ CVIJETA

VELIČINA BILJKE: cca 45cm / FI 12

 

12,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Stephanotis floribunda

Stephanotis floribunda, poznata i kao Madagaskarska jasmin ili stephanotis, je tropska penjačica koja je cijenjena zbog svojih privlačnih cvjetova i ugodnog mirisa. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj biljci:

  1. Opis biljke: Stephanotis floribunda je zimzelena penjačica koja može narasti do visine od oko 2 do 3 metra. Listovi su tamnozeleni, sjajni i kožasti, a cvjetovi su bijeli, cjevasti, zvjezdastog oblika i imaju slatki miris.
  2. Cvjetovi: Cvjetovi Madagaskarske jasmina su vrlo privlačni i obično se pojavljuju u grozdovima. Imaju jak, slatki miris koji je osobito izražen tijekom večernjih sati. Cvjetovi se često koriste u vjenčanim buketima i aranžmanima zbog svoje ljepote i mirisa.
  3. Uzgoj: Stephanotis preferira svijetlo, ali ne direktno sunčevo svjetlo. Također treba dobro drenirano tlo i redovito zalijevanje, posebno tijekom sušnih razdoblja. Biljka je osjetljiva na hladnoću i treba zaštitu od niskih temperatura.
  4. Njega: Redovito uklanjanje suhih ili oštećenih listova te podrezivanje kako bi se potaknuo zdrav rast i oblikovanje biljke su važni za njegu Stephanotisa. Također, biljku treba povremeno prihranjivati ​​biljnim gnojivom tijekom vegetacijske sezone.
  5. Razmnožavanje: Stephanotis se može razmnožavati putem reznica. Reznice se obično uzimaju iz zdravih stabljika u proljeće ili ljeto i ukorjenjuju u vlažnom supstratu.
  6. Korištenje: Madagaskarski jasmin često se uzgaja kao sobna biljka, ali se također može uzgajati i kao vanjska penjačica u tropskim i subtropskim područjima. Cvjetovi su popularni i kao rezano cvijeće za aranžmane.

Madagaskarski jasmin je prekrasna biljka s atraktivnim cvjetovima i ugodnim mirisom. Uz pravilnu njegu, može biti izvanredan dodatak unutarnjem ili vanjskom vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.