HYDRANGEA p.”Tardiva”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 14/40 cm

 

9,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA p.”Tardiva”

HYDRANGEA “Tardiva” je varijetet popularne hortenzije paniculata, članice obitelji Hydrangeaceae. Evo nekoliko ključnih informacija o ovoj sorti:

 1. Izgled:
  • HYDRANGEA p.”Tardiva” ima velike, konične cvatove sastavljene od malih cvjetova. Cvjetovi počinju bijeli, a kako sezona napreduje, mogu poprimiti nijanse ružičaste, posebno prema kraju ljeta i početku jeseni.
 2. Svjetlo:
  • Preferira puno sunce, ali može podnijeti i djelomičnu sjenu.
 3. Temperatura:
  • Tolerantna na hladnije temperature, što je čini pogodnom za uzgoj u različitim klimama.
 4. Zalijevanje:
  • Zahtijeva redovito zalijevanje, posebno tijekom sušnih razdoblja.
 5. Tlo:
  • Voli dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu. Dodatak komposta prilikom sadnje može poboljšati kvalitetu tla.
 6. Cvatnja:
  • Obično cvate od sredine ljeta do jeseni, nudeći dugotrajan spektakl cvatnje.
 7. Obrezivanje:
  • Obrezivanje se obično provodi u proljeće kako bi se potaknuo zdrav rast. Stariji izbojci često se mogu rezati kako bi se potaknula nova cvatnja.
 8. Korištenje:
  • Ova sorta često se koristi u vrtovima, pejzažima i parkovima zbog svojih atraktivnih cvjetova.
 9. Sušenje cvjetova:
  • Cvjetovi Tardiva hortenzije su pogodni za sušenje, pa ih možete koristiti i u zimskim buketima ili dekoracijama.

HYDRANGEA p.”Tardiva” je popularna zbog svoje dugotrajne cvatnje, ljepote cvjetova i prilagodljivosti različitim uvjetima uzgoja. S obzirom na njezine karakteristike, odličan je izbor za one koji žele dodati elegantan i dugotrajan element u svoj vrt ili pejzaž.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.