Trgovina PINUS MUGO “Winter Gold”

PINUS MUGO “Winter Gold”

SKU: 877

VELIČINA BILJKE:  cca 25cm

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌲 Pinus mugo “Winter Gold” 

Pinus mugo “Winter Gold” predstavlja prekrasan primjerak četinjača koji donosi sjaj i toplinu zlatnih tonova u vaš vrt. Ova sorta mugo bora obiluje karakterom i elegancijom, čineći je izvanrednim dodatkom svakom vrtu ili krajoliku.

Ključne Značajke:

  • Zlatni Tonovi: Pinus mugo “Winter Gold” oduševljava svojim zlatnim tonovima koji postaju posebno vidljivi tijekom zimskih mjeseci. Ovi topli tonovi dodaju sjaj i blistavost vašem vrtu, stvarajući očaravajući kontrast s okolnim biljkama.
  • Kompaktan Rast: Ova sorta mugo bora raste u kompaktnom i gusto zbijenom obliku, stvarajući čvrstu strukturu koja pruža privlačan vizualni efekt u vrtu. Njezina kompaktna priroda čini je idealnom za male vrtove ili kamenjare.
  • Zimsko Otpornost: Pinus mugo “Winter Gold” je izuzetno otporna na hladnoću i izloženost zimskim uvjetima. Njezini zlatni tonovi posebno dolaze do izražaja kada sve ostale biljke u vrtu spavaju, čineći je istaknutim elementom zimskog krajolika.
  • Izdržljivost: Ova sorta mugo bora je iznimno izdržljiva i otporna na sušu, što je čini pogodnom za različite uvjete uzgoja. Otporna je i na štetnike, čineći je pouzdanim izborom za vrtlare svih iskustava.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Pinus mugo “Winter Gold” na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih nekoliko godina kako bi se korijenje dobro uspostavio.
  • Možete primijeniti sporootpuštajuće gnojivo u proljeće.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s zimskim šarmom i zlatnim tonovima za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje vole biljke koje pružaju atraktivnost tijekom cijele godine, posebno zimi.
  • Dekoriranje rubova vrta, kamenjara ili stijenskih vrtova s biljkama koje donose blistavu toplinu zlatnih tonova.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.