PHOTINIA FR. “R.Robin”na štapu

SKU: 3093

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: u vrijeme sezone rasta biljku zalijevati jednom tjedno, za vrijeme ljetnih mjeseci svaka 2 tjedna

VELIČINA BILJKE: Ukupna visina 130 cm,  na štapu od 80 cm / fi 21 cm

80,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Photinia Fraseri “Red Robin”

Photinia Fraseri “Red Robin” je izvanredna biljka koja donosi živopisnu boju i elegantan izgled u svaki vrt svojim atraktivnim crvenim lišćem i bujnim rastom.

Ključne Značajke:

  • Atraktivno Crveno Lišće: Photinia “Red Robin” je poznata po svom spektakularnom crvenom lišću, koje postaje intenzivnije tijekom proljeća i jeseni, stvarajući dramatičan kontrast u vrtu.
  • Bujan Rast: Ova biljka raste u obliku gusto raspoređenog grma s gustim granama, pružajući izvanrednu privatnost i zaštitu od pogleda.
  • Svestrana Upotreba: Photinia “Red Robin” može se koristiti kao pojedinačna biljka, živica ili kao dio mješovitih granica, pružajući dinamičan i privlačan izgled vrtu.
  • Otpornost: Ova vrsta photinije je izuzetno otporna na sušu, bolesti i štetočine, što je čini pouzdanim izborom za vrtlare svih razina iskustva.

🌱 Kako Brinuti:

  • Odaberite sunčano ili blago zasjenjeno mjesto za sadnju Photinije “Red Robin” u vrtu.
  • Redovito zalijevajte tijekom prvih godina kako bi se biljka dobro ukorijenila, a zatim prilagodite zalijevanje prema potrebama biljke.
  • Povremeno podrezujte biljku kako biste potaknuli zdrav rast i održali željeni oblik.

🍃 Uživanje u Lijepom Izgledu: Photinia Fraseri “Red Robin” je izvrstan izbor za dodavanje boje i teksture u vrt. Njezino crveno lišće stvara dramatičan vizualni učinak koji će oduševiti svakog promatrača.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s atraktivnim izgledom i niskom razinom održavanja.
  • Osobe koje žele dodati boju i teksturu u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova, staza ili ogradnih linija s biljkama koje privlače pažnju i oplemenjuju okoliš.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.