PHILODENDRON “Xanadu”

Philodendron “Xanadu”, koji se ponekad naziva i Philodendron “Winterbourn”, velika je kompaktna biljka koja se lako uzgaja.

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA BILJKE: cca fi 17cm/30cm

22,50 

NC u 30 dana: 30,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Xanadu”

 

Philodendron “Xanadu”, koji se ponekad naziva i Philodendron “Winterbourn”, velika je kompaktna biljka koja se lako uzgaja. Svaki sjajni, zeleni, kožasti list ima 15-20 različitih režnjeva. Xanadu je često širi nego što je visok, dosežući visinu od 80 cm. i širine 160 cm u idealnim uvjetima. Listovi ove biljke lišća prekrasnog, egzotičnog izgleda mogu biti veliki čak 45 cm i široki 20 cm. Za razliku od mnogih filodendrona, Xanadu je uspravna biljka, a ne penjačica ili loza. Najbolji dio je što Xanadu što je stariji to bolje izgleda.

Philodendron Xanadu treba više svjetla od ostalih biljaka filodendrona da bi zadržao svoj kompaktni izgled. Najbolje uspijeva na srednjem, neizravnom svjetlu. Previše jakog svjetla uzrokuje da lišće postane blijedo i bijeljenog izgleda; premalo svjetlosti i stabljike se izdužuju kako se biljka proteže prema svjetlu. Izravno sunce peče lišće.

Temeljito zalijevajte Xanadu dok voda ne isprazni rupe za kapanje na dnu posude, a zatim pustite da se gornjih 50% tla osuši prije ponovnog zalijevanja. Lišće postaje žuto ako tlo ostane prevlažno. Xanadu zimi raste sporije i zahtijeva manje vode

Filodendroni vole visoku vlagu, ali i dalje dobro uspijevaju u redovitoj vlazi u domaćinstvu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

130cm / FI 30, 70cm / FI 24

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.